Как да имаме всичко, което пожелаем

За мен

Здравейте приятели,

Аз съм Десислава Димитрова.

Много години се чудех какво точно искам. Разбрах, че искам да чета и да пиша. Това умея най-добре. Чрез писането успявам да извадя причините за сериозни затруднения, които понякога са скрити много навътре в Съзнанието ми. Писането успокоява, вдъхновява. А, четенето… Книгата е прозорец към света, тя е богатство, което няма равно.

Направих този блог, за да помогна на себе си  и на всички, които имат желание да намерят отговора на въпроса “ Как да получа това, което искам?“

Ние имаме много желания, но не винаги успяваме да ги постигнем. Защо? Защото мисленето ни е ограничено. Вярваме в нереални неща, стремим се към непостижими цели. И с всеки провал се затвърждава усещането, че не сме достатъчно добри.

Стигнах до извода, че не аз съм неспособна, а просто вярвам на внушения, които нямат нищо общо с реалността. Изкривената представа направи живота ми труден. Затова реших да намеря отговорите. Задавам си въпроса „Дали това, в което вярвам е истина?“. В повечето случаи се оказва, че представата ми за нещо е неточна или изкривена. Тогава започвам да търся доказателства как да реша проблем, който имам в момента. Чета, анализирам и прилагам наученото. А това, което съм научила или прочела качвам в блога. Така помагам на себе си, ако някой ден отново попадна в същата ситуация. Помагам и на Вас – моите читатели да намерите правилния път за разрешаването на проблем, който ви тормози.

Всеки може да подобри живота си. Време е да спрем да бъдем изплашени, отегчени, глупави, бедни и болни. Можем да постигнем всичко, което пожелаем, дори и  невъзможното. Стига да си зададем правилния въпрос, винаги ще намерим отговор.

 

error: Съдържанието е защитено !!