ZAGADKATA.INFO

Don't Worry, Be Happy! Или как да постигнем всичко, което искаме.

Уверената жена не преследва, тя привлича. Или как да развием самоувереност

Уверената жена не преследва, тя привлича. Или как да развием самоувереност

“ Осъзнатата жена не ПРЕСЛЕДВА. Тя ПРИВЛИЧА. Който има нужда от теб, ще те намери!

Какво е увереност в себе си?

Увереността в себе си е най-важното качество, което трябва да притежавате. Не е нужно цял живот да ви тъпчат, за да се усетите. Справянето с ревност или зависимост от някого се преодолява само по един начин – с повече самоуважение и увереност. Самоувереност е нужна и за справяне с различни проблеми, преодоляване на загуба. Не е нужо да се доказвате пред кого и да е. АКО ТОЙ ИЛИ ТЯ Е ПРИВЛЕЧЕН ОТ ВАС, ЩЕ ВИ НАМЕРИ САМ!

В момента, в който започнете да се чувствате уверена жена, знаеща и можеща, светът ще се промени към по-добро.

Но, нека да ви дам няколко насоки как да получите така желаната самоувереност.

1. Позволете си да сте хубава жена, знаеща и можеща.

Приемете този вариант. Вашата ниска самоувереност не е даденост. Тя е дошла от някъде. И това в 99% от случаите е в детството. Може би в училище сте срещали подигравките на децата, защото сте била пълничка или просто срамежлива. Или вашите родители са били с прекалено големи очаквания и непрекъснато са ви критикували, че не се справяте както трябва. А може би имате и от двете. Ако сте чувствителна натура, това жестоко може да обърка представите ви коя сте вие и какъв е вашият потенциал.

2. Повярвайте, че сте хубава, знаеша и можеща.

И тук идва най-трудното. В началото разумът ви ще се дърпа. Няма да може да приеме една нова същност. Но, не се отказвайте. Повтаряйте си преди да си легнете положителни утвърждения от рода на “ Аз съм хубава жена, знаеща и можеща!“. Повтаряйте сутрин в автобуса, докато чакате на опашката, в обедната почивка. Навсякъде, където се сетите. Повтаряйте докато не започнете да вярвате в утвърждението.

Как да стана самоуверена не само на думи?

Намерете доказателства за това, което повтаряте.

1. Вие имате силни качества. Покажете ги.

Напишете на един лист хартия, или ползвайте бележкика на телефона си всички неща, с които се справяте добре. Това са умения, а те се учат. Не унивайте, ако не сте достатъчно перфектна. Никой не е съвършен, всички се учим.

2. Спрете със самокритиката.

Не е нужно да се самобичувате. Не сте се справили. Следващият път ще е една идея по-добре.

3. Рагледайте въшния си вид.

Все има нещо, което ви харесва. Може да е дупе, крака, гърди. Не го крийте. Щом на вас ви харесва, със сигурност има поне еди човек, на който също ще му хареса.

4. Направете някаква видима въшна промяна.

Нова дреха, бельо, прическа. Нещо, което като застанете пред огледалото да си кажете  „Еха…харесва ми „. Не се опитвайте да впечатлите другите, впечатлете себе си. И си доставяйте по-често тези малки удоволствия.

5. Научете се да бъдете себе си.

Спрете на играете на “ Кой е по-по-най“. Тази игра ще ви донесе само страдания. Не се доказвайте. Който ви харесва или има нужда от вас ще ви намери!

admin

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *