Как да имаме всичко, което пожелаем

Учени разкриха мистериите около пирамидите в Гиза

Учени разкриха мистериите около пирамидите в Гиза

Досега се смяташе, че пирамидите са гробници на фараоните, сторени от египтяните…НО, истината е съвсем друга. Вижте какъв отговор дават учените…

Една от хипотезите, е че пирамидите са четвъртото измерение на нашия свят. Един вид врата към паралелна реалност. Учените Греъм Хенкок и Робърт Дювал дават отговор на тези твърдения. Те се позовават на две числа – 144 000 и 666, които според Библията са от съществено значение. Първото е, че 144 000 души ще отидат в рая, а второто – всеки го знае, това е числото на Антихриста или дявола. След като прочитат отново святата книга за нашето съществуване, учените разбират колко са грешали в изводите си. Според авторите на проучването, пирамидите са свързани с местоположението на Слънцето и Слънчевата система.

 Хората, които са строили тези чудеса на архитектурата са разбирали не само от Необятния космос, но и тайната на времето, а също така и са изучавали светлината. Учените твърдят, че пирамидите всъщност са един космически часовник, според който се е ориентирал Бог. Не става ясно дали имат предвид Господ, така както е познат в различните религии или друга висша сила, подвластна на необятния космос и светлината, която идва от него.

Хенкок и Дювал смятат, че пирамидите са съоръжение, което дава възможност на хората да разберат как работи Вселената ни. Космосът е прекалено малък, но и същевременно и необятен. При времето е точно обратното. Пирамидите успяват да уловят светлината от Космоса и я превръщат в енергия.

Пирамидите и Слънчевата система

В книгата си „Пирамидите”, Макс Тот твърди, че символиката на най-голямата пирамида представлява законите на Вселената, изразени геометрично. Хеопсовата пирамида представлява умален модел на Космоса. Ето и някои изчисления, цитирани от книгата. „Базовата единица за измерване на пирамидата е 25.052 инча. Инчовете на Пирамидата са 1,0025. Всяка страна на основата й е 365.2422 лакътя, което е точният брой на дните в слънчевата година. Сега 365.24 лакътя появят пет или шест пъти някъде в рамките на пирамидата, която показва, че не е съвпадение. Периметърът на пирамидата (разстоянието около четирите страни на основата) корелира с обиколката на земята. Според професор Piazzi Smyth, като се умножи височината на 35-тия слой на пирамидата по 10 ще се намери разстоянието на земята от слънцето. Базовата единица за измерване, използвана от древните архитекти на пирамидата е милионна част от полярния радиус на Земята, според Петър Lemeisuier.
Просто казано това е една десет милионна разстоянието от Северния полюс до екватора. Броят на дните в един век (100 години) е 36,524 дни и съответства на общите сантиметри ценени в периметъра на пирамидата. Броят Pi е математически постоянен 3.1415, като съотношението на диаметъра на разстояние около кръга, наречен обиколката. В пирамидата е съотношението на височината е два пъти дължината на основата.”

Други интересни твърдения на учените са, че

 – Голямата пирамида е умален модел на Земята в съотношение 1: 43,200.

–  Голямата пирамида има перфектни геометрични отношения.

– Тя съдържа пълен астрономически модел на нашата слънчева система.

В общи линии пирамидите са направени, за да могат хората да се ориентират във Вселената, да опознаят своята собствена галактика, както и необятния Космос, да могат да се ориентират по звездите, да следват светлината, а защо не и да пътуват във времето. За съжаление учените все още не са открили кой е направил пирамидите. Дали в Египет е имало много напреднала цивилизация или това е дело на извънземна сила все още е загадка. Още по-зле е за нас, които хилядолетия се опитваме да разберем какво нямаме, вместо да разберем това, което имаме и да го използваме по предназначение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!