Как да имаме всичко, което пожелаем

Позитивни утвърждения за здраве на Луиз Хей

Позитивни утвърждения за здраве на Луиз Хей

 

Здравето е добро, когато се грижим добре за нашето тяло. Всяко недоволство от тялото, води след себе си и здравословни проблеми. Три неща са важни, за да може имунната система на човека да работи перфектно – правилно хранене, достатъчно сън и не на последно място положително мислене.

Колкото по-лоши неща минават през главата ви, толкова повече се разболявате. Всяка мисъл за болест води до по-голяма болест.  Щом започнете  да обичате и уважавате себе си, тялото ще ви се отплати със страхотно здраве.

Ако често боледувате, отнесете се с болестта като към малко дете. Покажете й, че наистина я обичате, че ще направите всичко, което е по силите ви, за да  премахнете тревожността от евентуални лоши последици. В този случай изцелениетото ще е в пъти по-бързо. Болестта е знак, че някъде сте сгрешили, че сте направили нещо, което е уязвило тялото ви. Обикновено това са лоши мисли, които  се натрупват с течение на времето и водят след себе си още по-лоши мисли и съответно по-лоши болести.

Вие не сте жертва. Това утвърждение трябва да бъде изгонено от главата ви по най-бързия начин. По този начин намалявате своята жизнена сила и имунната система не може да даде адекватен отговор, за да се справи със заболяването. Ведрата мисловна атмосфера е задължителна при справяне с болестите.

Активно участвайте във възстановяването на собственото си здраве. Мислите са нашата реалност и винаги повлияват и на физическото ви тяло. Трябва да се вслушате в това, което тялото иска да каже. Луиз Хей казва, че животът не е поредица от случайни събития, а възходяща спирала към пробуждането. Мислите, които са ви разболяли, са използвани дълги години. Това са нерадостни внушения, които винаги въздействат на клетките на тялото.  В резултат се появяват хормонални нарушения, тумори и дори рак.

Ето и някои позитивни утвърждения за добро здраве, взаимствани от книгите на Луиз Хей, която е успяла да се излекува от рак, точно чрез тези положителни утвърждения.

 1. Моето изцеление вече е в ход.
 2. През всеки мой орган, става и клетка постоянно протича целебна енергия. Движа се с лекота и без усилие.
 3. Аз съм в безопастност, всичко е промяна.
 4. Обичам всяка клетка от тялото си.
 5. Избирам здравословния начин на живот, защото уважавам себе си.
 6. Очаквам здраве и щастливи старини, защото сега се грижа за здравето си с любов.
 7. Всеки ден откривам начини да поддържам отлично здраве.
 8. Връщам тялото си към първоначалната форма на отлично здраве, като му давам това, от което има нужда.
 9. Мога да се излекувам. С мислите си позволявам на ума си да възстанови тялото ми.
 10. Над мен бди ангел хранител. Винаги съм направляван и защитаван от божествената сила.
 11. Да съм здрав е мое божествено право и аз настоявам за него сега.
 12. Благодаря за здравото си и силно тяло. Обичам живота!
 13. Само аз имам контрол над хранителните си навици. Винаги мога да се откажа от нещо, ако установя, че ми вреди.
 14. Радостните ми мисли са пряк път към здравото ми тяло.

Може да си измислите и свои положителни утвърждения за здраве. Например, ако имате проблеми със стомашно-чревния тракт да си казвате, че всички храни които ви харесват влияят добре на тялото ви. Ако имате хормонални проблеми – да си казвате, че всички хормони в тялото ви работят перфектно. Желателно утвържденията да се визуализират. Не се притеснявайте, ако не можете веднага да си представите картината на своето здраве. Просто повтаряйте новите утвърждения всеки ден по поне пет минути, няколко пъти дневно. Нещата няма да се случат веднага, но ако имате търпение, след около месец ще започнат да се появяват и първите сигнали за Вашето изцеление.

Бъдете здрави и щастливи!

 

2 thoughts on “Позитивни утвърждения за здраве на Луиз Хей

 1. Здравейте! Може ли да ми кажете през петте минути само 1 уевърждение ли да си повтарям или може няколко?

  1. Здравейте,
   Трябва да решите кое е най-важно. Умът не може да обработи цялата информация наведнъж.
   Не знам какъв е вашият здравословен проблем, но следете за нови статии в блога, като се абонирате във формата в страничната лента. Съвсем скоро ще публикувам статия, в която ще обясня подробно как успях да намаля ендометриозна киста, която ме притеснява от 2 години от 8 см на 2,6 см.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!