Глава 9 – Кланът на безсмъртните

 

Време беше да събуди екипажа. Но, имаше един огромен проблем. Беше ги хипнотизирал, защото всички бяха на ръба на лудостта. Трябваше да измисли начин да промени съзнанието им, да им внуши убеждения, които щяха да им дадат сила да преодолеят този труден момент. Чудеше се какви знания да им даде, за да устоят на психическата атака. Многото информация щеше да ги убие. Това беше неговия екипаж и трябваше да направи нещо, за да ги опази. Предстоеше му една много трудна задача. Разбра само едно – мозъкът на обикновения човек щеше да експлоадира моментално. Ако просто ги събудеше, ги обричаше на сигурна смърт.

 

От известно време една щура идея се въртеше в главата му – той беше Бог, защо да не направи и приятелите си като него… Всички те щяха да имат безсмъртие и да си помагат в трудни моменти. Но, се притесняваше само от едно – дали другите искаха това. Какво да направи…

 

Седна до прозореца и се загледа във върлуващата навън буря. Изведнъж го озари мисъл…Да се свърже с висшия АЗ на всеки и да го попита иска ли да предприеме тази стъпка. Оставаше въпроса  какво да прави, ако човекът не беше готов на тази стъпка…

 

Пренесе се в необятното и видя пред себе си същата божествена лагуна, в която получи сила от космическата бяла светлина. Към него идваше неговият екипаж. Над главите им струеше невероятното космическо озарение. Събраха се всички на плажа и той директно им обясни какво е положението и какво трябва да се предприеме. Остави решението на тях. Те бяха наясно, че нямаше връщане назад, знаеха, че са попаднали в миналото. Всички единодушно решиха, че това е единствения начин да продължат да живеят. Осъзнаваха, че ще се променят физически и психически, но бяха хора с приключенски дух и приеха предизвикателството. Бяха обърнали гръб на всичко, след като се бяха съгласили да участват в това абсурдно пътешествие. Нямаха друг избор и единодушно всички приеха безсмъртието и божествеността.

 

Ран се върна в тялото си и започна процедурата по промяна на физическите показакатели на екипажа. Нареди на всички да се съберат в едно помещение.

 

Всички седнаха около Ран. Около него витаеще загадъчното сияние на планета Трин. Той излъчваше светлина, която преливаше от един в друг цвят. В цялото помещение струеше космическата енергия.  Ран целия струеше от светлина. Събра ръцете си, между тях започна да се очертава бледа светеща енергия. Насочи светлинния лъч към всеки от приятелите си. Над главите им се образува многоцветна дъга, която бавно проникваше в тях. Ставаше все по-голяма и по-мощна. От тях излизаше синя светлина. Виждаше как органите им се променят, как поемаха от неговата енергия. Предаваше им знанията на хилядите цивилизации. Те се променяха пред очите му. Това беше неговото семейство – всички вече бяха Кланът на Безсмъртните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!