Как да имаме всичко, което пожелаем

Да простим на себе си или как да се отърсим от болката и обидата?

Да простим на себе си или как да се отърсим от болката и обидата?

 

Душата ви страда от мъка, заради лошото отношение на другите. Искате да се почувствате спокойни и щастливи, но не знаете как? Отговорът е съвсем близо, само го прочетете!

За да може да продължим напред, трябва първо да приемем себе си такива каквито сме, с всичките си положителни и отрицателни страни. Да престанем да чувстваме вина, заради това, че някой се опитва да ни манипулира, без значение дали е умишлено или не.

Ще намерим свободата и ще направим огромна крачка към своя вътрешен мир, ако се доверим на прошката. Ще почувстваме облекчение и ще изпитаме пълното щастие. Ще се радваме на собственото си достойнство, ще бъдем здрави и честити.

Може би знаете, че стаените обида, тъга, мъка, разочарование, зависимост от другите пораждат по-силни чувства като яд, гняв, дори агресия към себе си и другите. А тези силни емоции могат да ви причинят невероятни здравословни проблеми.

Може да ви се стори странно, но ако имате хормонален дибаланс, ендометриоза, кисти или миоми, за това са виновни отношенията ви със партньора. Ако той непрекъснато се опитва да ви подчини на неговата воля, обижда ви без всякаква причина, винаги се опитва да ви направи нещастна със забележките си, то време е да промените нещо. Знайте, че той не го прави нарочно, действията му не са насочени лично срещу вас, а към целия свят.  Ако се питате защо е така, ще разгледаме това подробно в друга статия.

В общи линии той е уязвим, защото не вярва в себе си, изтъкан е от комплекси и съмнения, не знае как да реши повечето семейни проблеми. А, ако вие взимате повече пари от него и често отказвате ласки, заради стаената обида в душата ви,  тогава нещата съвсем излизат от контрол. Неговото мъжко его е жестоко наранено и по този начин иска да придобие малко повече увереност. Като простим на себе си, лошите мисли и внушения постепенно ще си отидат и ще останат само хубавите. За да забравим обидата, мъката, разочарованието, гнева и яростта, първо трябва да си простим и да се приемем.

Да започнем да обичаме себе си и да си вярваме. Защото, само един човек е  състояние да се грижи най-добре за вас и това сте вие самите. Всички искаме да ни обръщат внимание, светът да се върти около нас, да ни обгрижват, да чуем топла дума и да има на кого да споделим проблемите си. Но, за съжаление всеки иска това, като си мисли, че неговите нужди са над тези на останалите. Затова, позволете на своя висш АЗ да ви обича, простете си всичко и продължете напред, изпълнени с благодарност и любов към ближния. Когато успеете да направите тази първа крачка, започнете да дарявате любов и обич, без да изисквате нищо в замяна. Колкото повече давате, толкова повече ще получавате.

Нямате идея колко много имам да ви кажа, но нека нещата да стават постепенно. И за вас така ще е по-лесно.

И така, как да простим на себе си?

Ето моята прошка. Трябваше да я напиша, защото само така наистина ще продължа напред.

Прощавам си за това, че имам слабости! Всеки има и аз не съм по-различна от другите.

Прощавам си за това, че много често се осланям на лошите чувства и те ръководят живота ми! Простих на разрушителните мисли, които ме налягат и ще се опитам, когато изпитвам мъка или обида, да ги заместя с положителни чувства.

Прощавам си, за това че не съм идеална, но никой не е!

Прощавам си, за това че често обидата и тъгата ме водят! Ще си кажа, че това, което се случва, не  е насочено лично срещу мен. Че този, който ми причинява тези емоции има проблеми и също иска да бъде чут.

Прощавам си, за това че съм егоист и искам всичко да се върти около мен! Моят съпруг иска същото, но аз не откликвам. Колкото повече ми се дава, толкова повече искам.

Прощавам си, за това че съм зависима от другите! Вече знам, че тази зависимост е илюзорна и, че мога да се справя с всичко и сама. Не искам никой да се тревожи за мен. Моят Висш Аз, ще ми помогне във всяка ситуация.

Прощавам си, за това че се ядосвам за незначителни неща! Реших, че повече няма да се ядосвам за дреболии, а всичко което ме ядосва е дреболия.

Прощавам си, че не харесвам тялото си! Природата ме е дарила с него и ще започна да го обичам.

Прощавам си всички грешки, които съм направила! Всеки е бъркал, аз осъзнах къде съм грешала. Ще поправя злините.

Прощавам си, че не вярвам и не обичам  себе си. Простих си неувереността! Простих си, това че никога не слушам Интуицията си. Обещавам, че това ще се промени, защото осъзнах, че АЗ съм най-добрия си приятел и никой друг не може да ми помогне. Когато направя това, вече няма да изисквам нищо, ще дарявам безусловната си Любов на всеки нуждаещ се!

iskam proshka

Прощавам си за всичко и чиста съвест започвам нов живот, защото съм Благословена от Висшата сила! Знам, че мога да се справя с всяко предизвикателство и проблем, и същевременно да помагам на по-слабите от мен, като им даря онази Любов, за която винаги са мечтали, за която мечтая и аз!

Простих си!

One thought on “Да простим на себе си или как да се отърсим от болката и обидата?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!