4 убеждения, които помагат да се получи спонтанно изцеление и оздравяване

Много хора, които  са постигнали спонтанни ремисии и изцеления, имат нещо общо и това са утвърждения, които действат почти моментално. Разбира се, нещата се случват, когато този, който изрича положителното твърдение, вярва в неговата сила. Всякакви съмнения и ограничения възпрепятстват изцелителния процес. За да има успеваемост  този метод, желателно е да го съчетаете с визуализация и медитация, представяйки си, че имате блестящо здраве, че сте жизнени и енергични.

Всеки, който е преживял  спонтанна ремисия  вярва, че една по-висша сила винаги му помага да се справи със здравословните си проблеми. Без значение дали това е божество, силата на Вселената или собственото му подсъзнание. Както знаете ние сме част от невероятната мощ на Вселената. Независимо, че подсъзнанието ни е една съвсем миниатурна частица от нея, то е наплъно способно  да направи чудеса.

Може би се питате как така нашето подсъзнание, ще се справи с един сериозен здравословен проблем?

Това не е нищо мистично. Това е същата интелигентност на мозъка, която организира и регулира всички функции на организма. Тази мощност пази сърцето ни да бие без прекъсване повече от 100,000 пъти на ден. Това става автоматично, без да се налага да се грижим допълнително.

Трябва да знаете, че докато четете тези редове, точно  сега, повече от 100 000 химични реакции се провеждат  във всяка една от вашите клетки. Сега умножете 100,000 химични реакции  по 100000000000000 клетки, които изграждат тялото ви.  Смятате ли, можете да обмислите всички тези реакции?  Не, разбира се, организмът ни си знае какво трябва да прави в дадена ситуация. Единственото, което ние трябва да му осигурим е добри мисли, които подсъзнанието ни ще праща към хилядите неврони в мозъка. Той от своя страна ще изпрати задание към съответните системи, ще включи нашия верен страж – имунната ни система и бързо ще се възстановим от болестта.  Когато повярвате, че тялото ви е самоизцеляващ се организъм, ще постигнете завидно здраве и ще се избавите от много здравословни проблеми.

Това изказване е по-скоро за общото ви здравословно състояние. Повтаряйте го по няколко пъти на ден, докато не си повярвате. Правете го задължително и вечер, след като се отпуснете в медиативно състояние. Тогава подсъзнанието ви ще отключи силата, която се крие във вас. Бъдете търпеливи и не очаквайте резултата, просто се наслаждавайте на релакса, представяйте си,  че сте здрави и това рано или късно ще стане. Вярвайте и ще сте здрави. Вярвайте, че Вашия организъм има една висша интелегетност, която  далеч надхвърля съзнателните ви способности. Това е невероятно сложна дейност, която се извършва почти зад гърба ви. Тази сила  знае как да  поддържа в ред  всички  клетки, тъкани, органи и системи на организма, защото тя се ръководи от Подсъзнанието. А то винаги се стреми да запази своето тяло.

Убеждение  1

Тялото ми е самоизцеляващ се организъм, който винаги се стреми към отлично здраве. То винаги знае какво да направи, за да се излекувам. Напълно и безрезервно му се доверявам.

Възможностите на тази вродена интелигентност, подсъзнание или духовно естество са далеч по-големи, отколкото което и да  е хапче, терапия  или лечение. Подсъзнанието ви само чака  сигнал от мозъка, за да задейства механизма на самоизцеление на тялото.

 

Следва  Утвърждение 2

Как с мисълта си да повлияем пряко върху орган или болка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!