Как да имаме всичко, което пожелаем

4 лесни стъпки за привличане на  пари в живота ни

4 лесни стъпки за привличане на  пари в живота ни

 

Ако се чудите как да увеличите своите доходи, тук ще намерите отговор. Може да имате много пари и огромно благосъстояние. Вижте как…

„Благосъстоянието започва от вътре. Ще привлечете парите, когато започнете да изпитвате щастие, доверие и любов!”

Тази концепция трудно може да се  разбере. Повечето от нас са убедени, че богатството е равно на това колко пари имаш в банката. И може би донякъде са прави. В нашия свят е почти невъзможно да се чувстваме богати, ако не разполагаме с необходимите финанси, за да живеем живота, който искаме.

Въпреки това, има и друга истина за богатството. Преди всичко трябва да почувствате благосъстоянието първо в ума си. И когато направите това, ще се насладите и на реалните пари, които ще потекат към вас. Ще привличате все повече и повече…

Вече с нетърпение питате Как да имаме повече пари, как да привлечем късмета и парите на своя страна? Няма да ви мъча повече. Ще ви издам тайната на четирите метода за привличане на пари, късмет и благополучие:

  1. Да се ​​запознаем с парите си.

Всеки, който чувства безпаричието, има тенденция да не мисли за своите финансови неволи.  Правим това, защото  сме уплашени дори и само от намека за пари, тъй като банката ни диша във врата. Избягваме да мислим за това, че имаме кредити, защото колкото повече мислим, толкова повече се оплитаме в мрежите на липсата на пари и нямаме идея как да запълним дупката в бюджета. Остава само едно тайно убеждение, че някога всичко ще се оправи, но уви то не става.

Както казват психолозите, трябва да се изправим срещу страха си. Ако искате да имате повече пари, задължително трябва да си дадете сметка за това с колко разполагате. Вместо да изпадате в паника, че нямате достатъчно, разпределете това, което имате. Започнете да си казвате” Аз имам пари!”, а не „Аз нямам и незнам как ще се справя с това.” Може да имате малко, но си кажете, че са достатъчно и ще се оправите, независимо от това, какви разходи ще излязат. Повтаряйте си непрекъснато, че ще се справите и ще изкарате месеца нормално. Казвайте си, че каквото и да се случи ще се намерят още пари, за да изкарате до следващата заплата. Повярвайте ми, ако имате това убеждение, съдбата ще направи така, че винаги да имате. Дали ще спечелите от някъде, някой ще ви даде пари, точно когато сте загубили всякаква надежда или неочаквано ще получите бонус от работата, всичко ще върви винаги във ваша полза. Винаги, когато имате нужда и получите помощ отнякъде, не забравяйте да благодарите на Съдбата за намесата й.

  1. Винаги инвестирайте в себе си.

Може би сте усетили, че колкото повече спестявате, толкова повече ви наляга липсата на пари. Не говоря да изхарчите последните пари, за да си купите нов тоалет. Но, спокойно може да се запишете на курсове или някакво обучение, за това което ви харесва. Бихте могли да превърнете хобито си в бизнес. Колкото се отнася до спестяването, може да продължите да го правите. Ето един много лесен начин. Заделяйте всеки ден например по 1 лв. и ги слагайте в касичка. Независимо, че парите са ви малко, отделете тази скромна сума и си кажете „Колкото повече слагам в касичката, толкова повече пари ще идват към мен.” Ако се наложи да вземете от там, винаги ги върнете при първа възможност. Научете и другите от семейството ви да го правят. Нека касичката да бъде обща за всички. По този начин ще научите всички членове на фамилията да са по-отговорни към парите.

  1. Разкрийте вашите програмирани страхове за пари.

Само когато започнете да разбирате собствените си страхове, ще съумеете да привлечете все повече и повече пари и изобилие към вас. Запомнете, че мисленето е най-голямото богатство на човека, парите са само средство за съществуване. Колкото по-чисти и положителни мисли имате, толкова повече ще привличате късмета и парите на своя страна. За да разберете какво ви мъчи, може да си зададете въпроса ”Защо се страхувам от липсата на пари?”, „ Как ще се справя с безпаричието?” Може би на първо време няма да може да отговорите. Но, малко по малко ще намерите отговора и ще успеете да се изправите срещу този страх и да го преодолеете.

  1. Намерете богатството в нещата, които умеете да правите.

Случвало ли се е да ви обземе едно страхотно чувство на радост и щастие? Усещали ли сте красотата на залеза? Яли ли сте храна, която е толкова вкусна, че още усещате вкуса й? Има много неща, които ви носят радост, изпитвате щастие само при мисълта за тях, нали?

Затова помислете какво умеете да правите най-добре и дали това нещо ви доставя огромно удоволствие и радост. Ако се чувствате щастливи от хобито си, то спокойно може да го превърнете в един стабилен и печеливш бизнес. Само поискайте и ще ви бъде дадено. Но, все пак, за да ви даде, Съдбата иска нещо в замяна и това е вашия труд и усърдие за постигането му. Останалото е нейна работа.

Например, ако обичате да пишете, защо не пробвате да напишете роман? Ако обичате да програмирате, защо не започнете да правите програмки, които са достъпни за широката аудитория? Ако обичате да снимане, започнете да предлагате снимките си в сайтове срещу заплащане. Има много начини да постигнете това, което искате,  дори и без да се напрягате. Просто си кажете „ Трябват ми 50000 лв. Ще напиша своя роман, ще го издам и ще спечеля по 1 лв от всеки екземпляр.” Не мислете как ще се случи, как ще си издадете книгата, просто я напишете. Останалото не е ваша работа. Продължавайте да вярвате, че точно така ще стане. Повярвайте ми, един ден ще се отвори възможност да стане това, което сте си пожелали.

33de7fdb3721a80a6f2475b16576b6b7_L

И така, скъпи приятели, ако искате да изпитате финансово изобилие за себе си и семейството си, трябва да предприемете необходимите стъпки, да се ориентирате във вътрешния си свят, да мечтаете за благосъстояние и винаги да изпитвате радост от всичко, което правите. Ако се справите с това, не само ще  се почувствате по-богат  духовно, но също така автоматично ще привлече повече възможности за финансово изобилие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е защитено !!